Prosper Design - Firma Web Design Bucuresti

Firma Web Design Bucuresti - Portofoliu Web Design 07


Web Design Bucuresti - Creare magazin online (sistem cerere - oferta) de utilaje horeca

Portofoliu Web Design 07


Prosper Design - Firma Web Design Bucuresti - Portofoliu 07

In imaginea afisata mai sus puteti vedea unul din numeroasele modele de magazine online (sistem cerere - oferta) dezvoltate de noi (Prosper Design - firma de web design Bucuresti). Acest sistem de solutie e-commerce a fost realizat de noi pentru firma de utilaje horeca si mobilier inox SC Just Inox SRL.
Website-ul realizat de noi are ca scop prezentarea tuturor produselor comercializate si produse de firma Just Inox, aceste produse putand fi vizualizate in showroomul din Soseaua Colentina Nr 430.
De la infiintare, Just Inox s-a concentrat in mod continuu pe imbunatatirea satisfactiei clientilor, pe explorarea noilor dezvoltari de produse si procese de productie si pe furnizarea clientilor cu echipamente horeca si mobilier inox de inalta calitate pentru a le asigura succesul afacerii.
Am creat acest model de website folosind o platforma de comert electronic de ultima ora, care include cele mai recente functii prietenoase cu dispozitivele mobile, masuri de securitate si optimizare SEO.
Acest magazinul online este conceput pentru a fi responsive (continul website-ul se adapteaza pentru orice dispozitiv cu diferite rezolutii ale ecranului), astfel incat vizitatorii sa poata achizitiona online cu usurinta toate produsele necesare pentru echiparea bucatariilor, pizzeriilor, shaormeriilor, barurilor, cafenelelor etc. Tot ce au nevoie gasesc la firma Just Inox doar prin simpla vizita in showroomul din Soseaua Colentina Nr 430, sau prin intrarea pe website.
Linkul pentru accesarea website-ului: justinox.ro
Dupa ce ati intrat pe website, aveti posibilitatea de a naviga si a ajunge cu usurinta la produsele dorite folosind meniul principal si meniul cu categoriile de produse.
Daca doriti sa aveti un website asemanator ca functionalitate sau cu functionalitati personalizate pentru produsele si serviciile voastre trebuie doar sa ne contactati folosind datele de contact ale firmei de web design Bucuresti Prosper Design. Nu ezitati sa ne contactati pentru a primi oferta de pret. Pe langa servicii de web design oferim si servicii de optimizare SEO profesionala, promovare online, campanii Google Ads etc.

Prosper Design - Firma Web Design Bucuresti


Daca doriti sa primiti mai multe informatii despre preturile practicate de noi va rugam sa ne contactati.
Website-ul principal al firmei de web design Bucuresti Prosper Design: www.prosperdesign.ro